Vissa människor är naturbegåvade när det gäller att ”ta det lugnt”. Jag tillhör inte de och har ibland haft lätt att känna mig stressad. Och det kan drabba hur man mår, vad man presterar och fysiska hälsan.

Jag har på senare år lärt mig något som har verkligen vänt mina förväntningar. Ett tag såg framtiden ut som ”fysisk skröplighet kommer att öka stegvis, tills man ser fram emot slutliga befrielsen.” Men nu känner jag ”Vilka begränsningar som jag har nu kommer att släppa?”

En del saker som hjälpte mig är båda förvånansvärt kraftfulla och väldigt enkla. Saker som du kan använda för att hjälpa dig själv och andra. Därför har jag förberett en presentation som jag skall hålla nästa vecka Onsdag 22 maj 2013 kl 19:30

Nedan har jag kopierat text ur affischen. Om ”livet leker” för dig, och du vill göra annat själv, kanske du känner någon som söker något men inte funnit vad de söker. Ge de gärna info om detta!

Hur kan man ”chilla” i en fartfylld värld?

 

I jobb, familj, umgänge, hälsan kan vi ta emot en strid ström av intryck, krav, förväntningar som kan få oss att känna oss överväldigade.Det finns enkla kraftfulla sätt att finna ro, ”at your fingertips”, som jag har upplevt och vill dela med mig. Du kan påverka nedstämdhet, rädsla, smärta, stress, vikt och öppna helt nya möjligheter.

Jag (Jeff Forssell) berättar om mina erfarenheter, förklarar bakgrund, svarar på frågor, och sedan, efter fikapaus, demonstrerar.

Du behöver inte alls förbereda, men om du vill veta mer innan, gå till www.FasterEFT.se

VAR:
Studieförbundet Vuxenskolan
Brunnshusgatan 6
Härnösand

Tel. 0611-194 44

Entré: 50 kr (inkluderar fika) Gratis för skolungdom & arbetslösa
(Halva entrén kommer att gå till Läkare utan gränser)