Tack för hjälpen! Hur kan jag hjälpa?

Jag hoppas att ni som fått erfara denna metods användbarhet skulle vilja hjälpa sprida det. Jag skulle bli glad och tacksam om du vill.

Här finns några saker du kan göra.

Vara ett bra exempel! Var Glad!

Genom att bry dig om dig själv så du blir lysande  glad, så blir du ett fyrljus för andra som söker i dimman. Genom att veta att du inte behöver vara ”perfekt”, kan du vara inspirerande avspänt. (”Även” om du har fortfarande nya mål, t ex ännu mera avspänt,  du inte nått än. [Tänk vad tråkigt det skulle vara om du var ”framme” i livet. Ingenstans att vilja gå!] )

Fortsätt släppa tungt gammalt baggage  (i stället för släpa!). Fortsätt tillämpa det du lärt dig! Det är som tandborstning: Det hjälper inte på sikt att ha en tandborste om man inte använder det!

Berätta dina förre/efter erfarenheter för andra!

Jag hoppas att, om du träffar någon som du tror har något problem eller mål som jag kanske kan hjälpa med, så tänker du på mig. Det vore bra om du kan säga något om HUR du kände dig innan handledningen och HUR du kände dig bättre efteråt. Då folk har olika föreställningar om vad som kan hjälpa de, kan det vara svårt för de att välja något utanför deras erfarenheter. Det är därför vi får lära oss en massa olika tekniker i FasterEFT träningen. De flesta kan känna sig motiverad när de hör att någon de känner blivit hjälpt att må bättre, även om de inte vet precis hur det går till.

Jag använder ofta knackning (tapping), men det är (faktiskt!) ganska konstigt att en sån enkel beståndsdel kan ha så stor verkan. Så det kan vara onödigt att ”skrämma bort” någon med en ”konstig metod.”  Så helst säg något om HUR du kände dig förre sessionen och HUR du kände dig bättre efteråt utan att nämna något om detaljer, utom kanske tid, plats.

Vad skall man säga om handledningen?

Det finns många olika saker som vi kan använda i en handledning som kommer att anpassas individuellt. Så det som gällde för dig kanske inte blir det som passar bäst för en annan klient. Till exempel en person kanske tycker ”tapping” känns ”för främmande” och jag kan använda andra sätt att bryta samband som håller de låsta.

Om själva handledning kan det vara bra att bara säga någonting i denna stil:

Det kan göras båda på plats (Härnösand) och (oftast) genom webben med till exempel Skype. En handledning kan ta knappt 2 timmar. Även om man under handledningen kan känna mycket starka negativa saker, vid slutet av en handledning känner man sig mycket bättre och har nya verktyg och perspektiv att använda själv om man sedan börjar hamna i ett negativt sinnestillstånd, så man vet att man kan påverka hur man reagerar på det som utlöste det.” 

”Det finns även möjlighet att ta upp problem/minnen som man inte behöver berätta om och ändå ta bort deras negativa laddning.”

Om du har ett bättre sätt att beskriva en handledning, berätta för mig!

Ge de länk till min hemsida

Denna hemsida alltså: www.FasterEFT.se

Här finns det en massa information som folk kan använda helt gratis för att hjälpa sig själv och andra.

Om du fått något visitkort, ge till någon som kan vara intresserad

Man kan också skriva ut dessa. De bör blir visitkorts storlek om programmet du använder har det valet. Kolla ”förhandsgranska” innan du skriver ut, så du slipper slösa papper och bläck på en A4 ”visitkort”!   Ännu bättre kan vara att kopiera och klistra in i ett mail eller chat tråd utan att behöva skriva ut alls.

Företags Förbättring möjlig Ja -1 kort- rätt print storlekKänner obehag-KnackpunkterHurJeff FEFT-1visitkort

 

Som framgår av ena kortet, är jag även intresserad av att hjälpa företag som vet att det är bra att hjälpa sina anställda må bra. De brukar också veta vad det kostar när medarbetare INTE mår bra!

Här finns ett A4 blad om en enkel tapping variant, för folk som är öppen för tapping,  som brukar hjälpa:  Kort tapping blad

Du kan också tipsa mig om någon som kan vara intresserad. Du kan välja om du vill vara anonym välgörare eller om jag får säga vem som gav mig tipset.

Ge mig en recension

Gick det bra, är det bra om vi kan berätta för andra! Det får gärna vara med vem du är men oftast bara Man/Kvinna/[annan identitet] och ålder.

Hur kunde det gått bättre? Berätta för mig!! Det  är alltid intressant att förbättra.