Nervskador

Då jag sett rätt många som skriver om svår smärta till följd av diagnosticerad nervskada, så vill jag dela detta fall med en man med flerårig sådan som numera är helt smärtfri på grund av FasterEFT behandling. Jag har också gjort svenska undertexter till den, dessa borde visas automatiskt. Men YouTube ändrar sina rutiner ofta. Om inte undertexter visas, klick på [CC] knappen i spelaren. Om inte Svenska undertexter visas, klick på kugghjul knappen och, i mellersta dropdown listan, välj Svenska.

Jag kan inte lova att det gäller för dig, men många fall där patienter har haft tydliga röntgen förklaring på varför de har hemska smärtor, har kunnat bli fria från smärtan utan mediciner och operationer, genom att arbeta med känslor och dessas kopplingar till kroppen.

En undersökning gjordes med 98 personer som inte hade ryggont och man fann att bara 36%  hade, i magnetröntgenbilder, normala diskar mellan ryggkotorna, så 64% skulle förväntats, utifrån röntgenbilderna,  ha svår ryggont!   Bättre känt är faktumet att för många patienter med svår värk kan läkarna ofta inte hitta anledningen i röntgenbilder och andra medicinska tester.

Huvudsaken jag vill få fram: om du har smärta som inte går bort, vare sig läkarna hittar en ”orsak” eller inte, det behöver inte innebär att du ”måste leva med det”.

Om du vill veta mer kan du kontakta mig med kontaktformen