Hur får man hjälp?

Få hjälp av en utbildad handledare

Du kan boka en handledning från mig  (varsomhelst genom Skype eller personligt [i första hand i Härnösand]) eller annan FasterEFT handledare. Numera finns flera verksamma i Sverige. Är du bekväm i andra språk, så finns det många handledare i hela världen som oftast arbetar även genom Skype eller dylikt. Så du inte fortsätter i gamla tråkiga hjulspår  boka en handledning från mig nu ! 

Jag kan också ge handledning i grupp i form av föredrag, kurs, övning eller dylikt på ett företag, skola eller förening.

Det finns några andra svensktalande certifierade  FasterEFT handledare. Man skall kunna hitta de på FasterEFT.com Practitioner sidan. Tyvärr så verkar den inte riktigt aktuell. Det borde vara minst 4 upptagna. Om man i stället söker där på Available in Sweden, det kommer upp väldigt många, men de flesta arbetar med Sverige bara genom Skype och kan inte svenska.

Vad kostar det dig att ha kvar det som besvärar dig?    Kan vara värt att funderar över!
Vad det kostar hos mig, att bli av med kostsamma besvären,  kan du se här: kostnad  Jag garanterar mätbara ändringar.

När du får hjälp av mig, som utbildad handledare, måste du  intyga att du läst ansvarsfriskrivningen. Det innebär att du intygar att du vet att jag inte är läkare eller psykolog och att du vänder dig till läkare/psykolog när det gäller diagnos och behandling av deras diagnoser.

Hjälpa dig själv

På denna hemsida finns nog med information för dig att börja prova för dig själv. Många delar är såpass enkla och tar såpass lite tid och kan användas på så många olika saker, så att prova själv är ett bra sätt att se att det funkar, helt utan kostnad!

För de som kan engelska så finns det länkar till många timmars undervisning om metoderna och filosofin bakom, båda skriftligt och som video. Även om du skulle söka och få professionell hjälp så är det ändå viktigt att fortsätta på egen hand, precis som med tandborstning!

Hjälpa varandra

Man kan i FasterEFT forum på FasterEFT.com och Facebook gruppen FasterEFT ställa frågor och ge förslag till andra. Man kan söka ”tapping buddies” (knackningsvänner) där man kan hjälpa varandra. Ev. kan du söka såna i internationella FaceBook gruppen: facebook group: fastereft. 

Gratis möjligheter

Du kan få den första 30 minuter, personlig eller per telefon eller Skype , att känna dig för, utan att betala mig något, men jag vill att du, liksom jag, ger till andra, genom att skänka minst 50kr till Vi-skogen, Läkare utan gränser eller Röda Korset. (Kanske andra organisationer, men inte alla möjliga, det finns stora etablerade fonder, som jag tycker motverkar viktiga kunskaper).

Dessutom  under tiden jag certifierar mig för högsta nivåerna, kommer jag att behöva ett antal inspelade (video eller ljud) sessioner. Dessa bara visas för den som certifierar mig.  Så jag kommer att erbjuda pengarna åter för inspelade sessioner som jag använder för detta ändamål.

De som ställer upp som frivilliga ”på scenen” vid offentliga möten, får det också utan extra kostnad.

Jag har också tänkt att några timmar varje månad erbjuda hjälp till mottagarens timpeng (utan hänsyn till att jag har egenavgift, moms och certifierings kostnader). Om mottagaren är helt utan inkomst blir det i så fall 0 kr/timme, men bidrag av 50 kr till Vi-skogen, Läkare utan gränser eller Röda Korset. (Om en människa inte är beredd att lägga så ”mycket” på sin utveckling, är det nog bättre för båda parter att vänta tills motivationen är högre. Om jag skulle erbjudas en miljon dollar om jag återfördes till tillståndet innan EFT/FasterEFT, så skulle det inte fresta! Så jag vet hur mycket det är värt.)

Jag har tänkt att erbjuda två timmar (plus förberedelsetid) varje månad till att ha en gratis grupp handledning för arbetslösa och/eller sjukskrivna. Du kan anmäla intresse att delta, möjlig lokal eller förening att använda i kontakt formularet nedan.