Betalning

Oftast 2 timmar á 800 kr/h för privat personer (+ moms för företag) mer om priser här

Direkt på mitt bankkonto

Betalning görs:

  • medswish_qr Jf (fr FEFT.se) Swish till 070 3580306  – kanske det enklaste
  • till min, Jeff Forssell,  bankkonto
    • Swedbank konto:    8420-2 964 808 563-8   eller
    • Nordea konto:   3480 00 01234   (första fyra siffror räknas som clearing nummer). (Det är inte en påhittad nummer!)
  • en PayPal räkning om det passar dig bättre, men jag förlorar lite på det. De kostnader får du inte tillbaka vid återbetalning.

Mitt Moms/VAT nr:  SE450611951201 EORI-nummer  SE4506119512 org nr: 450611-9512 Registrerat 2010-06-08 godkänd för F-skatt med villkor (FA-skatt) En fördel med att betala direkt till bankkonto är att det inte är någon extra avgift för att ta emot. Om du också använder Nordea, så bokförs det nästan direkt. Troligen så med Swedbank om du har Swedbank, men jag har inte kollat. Nackdelar med att betala direkt till bankkonto är att det inte finns någon direkt koppling till ärendet. Det är viktigt att skriva något att identifiera dig med, t ex ”FME 23/11” om det finns väldigt kort plats för meddelande, där FME föreställer dina initialer (Första Mellersta Efternamnet) och 23/11 = datum/månad för sessionen. Om du betalar mellan olika banker kommer det inte att bokföras direkt, troligen nästa bankdag. Jag får ingen epost meddelande att pengarna kommit in, så du bör meddela mig att du har skickat med SMS till +46 70 35 80 306, FaceBook messenger eller med kontakt formulär härifrån eller email.

PayPal

Nackdelen är att det kostar mig att ta emot den vägen. Om du skulle få pengarna åter av någon anledning, blir det pengarna jag har fått (alltså inte med det som PayPal drar. Exempel cirka 60 kr för en 1600 SEK/2h betalning). Ev. kan man vilja ej gynna PayPal av olika anledningar.

Fördelar med PayPal

Den kan kopplas till ärendet. Jag kan skicka dig en specificerad räkning som du enkelt betalar online, om du begär det. Det kommer meddelande till mig och kvitto till dig. Det går sedan fort.

Avbetalning

Avbetalning är inte mitt förstahandsval. Samtidigt, om du tar kontroll i ditt liv, kommer du att kunna öka dina möjligheter att få in, behålla och rikta pengar. Så om jag upplever att du verkligen vill ändra din situation, kan vi upprätta skuldebrev som du betalar av.  (Tyvärr kan människor, trots svåra situationer, ändå vara rädda att ändra något.)

Måste man Betala?

Skall man behöva betala för att få nytta av denna teknik? Nej, du kan med de gratis resurser som finns på denna hemsida och annorstädes på Internet lära dig massor om dessa metoder och om du verkligen provar så kan du nå långt själv. Du kan också hitta andra intresserade personer och ni kan utbyta tjänster och knacka på varandra och hjälpa varandra se saker hos sig själv som man gärna undviker själv. Från början använde jag gratis resurser för att prova metoden och märka att det funkar.  Sedan har jag köpt DVDer, böcker och deltagit i kurser och seminarier. Jag ångrar inte den tid och de pengar som jag har lagt ner  först EFT och sedan FasterEFT. Jag har en helt annan livskvalitet, trots att jag mådde ”ganska bra” innan. Ibland ångrar jag att jag tidigare inte tagit betalt för att hjälpa andra, inte bara för att det vore bra för mig själv, men ibland värderar folk mindre det som de inte betalat för. Och de använder det inte. Jag skulle vilja hjälpa flera människor med hjälp av FEFT. När jag i stället, till exempel lägger tid på att reparerar gamla saker som gått sönder, i stället för att betala någon annan som skulle kunna laga de, så är det människor som går miste om möjligheter att få hjälp att få befrielse från smärta, rädsla, övervikt, hämningar, relationsproblem…  för de har inte hört om möjligheten och att det inte finns så många FasterEFT utbildade att tillgå. Det är först 2020 som jag har investerat i reklam (utöver att jag skapat, fyllt, och betalat kostnader för hemsidor. Därför är det bra om jag investerar min tid och du investerar det du kan ge i utbyte, så världen r en gladare dig.