Pris, Kostnad, Vad kostar det? Avgift, Betalning

Jag tar  800 kr/h (plus moms för företag) och rekommenderar 2 timmar som första pass. (Om du kommer och under första ½ timman känner att det inte passar dig,  får du pengarna åter.) Jag finns i Härnösand, men jobbar oftast genom Skype, Zoom, FaceBook Messenger, (Facetime, om jag har tillgång till iPaden) eller telefon (till var som helst).

Betalning skall ske så snart som möjligt och senast 2 dagar innan tidpunkten.

Av- och ombokning

Ombokning skall göras 48 h innan mötet för att inte få avdrag. Avbokning skall göras  senast 48 h innan bestämt möte för full återbetalning.  Om du har betalt men avbokar innan något möte bestäms får du allt (minus ev överföringsavgifter) tillbaka.

Kurser, utbildning och föredrag

FasterEFT är en metod att ge dig  kontroll i ditt liv med saker som du kan tillämpa själv. Så det är i sig en form av utbildning. Några gånger per år ger jag föredrag till nedsatt arvode för ideella föreningar. Det  kan även ingå handledning och demonstration om folk intygar att de vet att jag är inte läkare och att de tar eget ansvar för sina val.

Om ett företag skulle vilja ha något till en fortbildning, vad skulle kunna ingå?

 • En presentation (ca 1-2 h) med inledningsföredrag om bakgrund till metoden.
 • Fika paus med tillfälle till att
  • skriva på friskrivning inför övningar
  • skriva om specialönskemål
 • En grupp handledning (för de som skrivit på friskrivning) i att använda de vanligaste metoderna  ca 1-2 h
 • En grupp där jag tar upp de specialönskemål som skrivits. Och flexibelt tar ställning till om vi skall bara prata eller ta mer konkret handledning i mindre grupp eller individuellt. Den som beställer har förstås möjlighet att påverka prioritering av ämne, deltagare och tidsåtgång.

Vad skulle det kunna kosta för t.ex 5-20 personer i beställarens utrustad lokal i Härnösand? 2500 kr förberedelse + 1000 kr/h på plats + moms
Om det skall vara någon annanstans, så tillkommer resekostnader och ev. övernattning (det behöver inte vara på hotell) och viss restidsersättning som vi kommer överens om från fall till fall.

På annan plats än Härnösand

Ibland lämnar Fantomen den djupa skogen 😛

Ibland kan jag åka till Göteborg och Umeå och Malmö och Strömstad där jag ibland har barn. (Ena dotter bor på segelbåt som flyttas omkring på västkusten.)  Ibland Stockholm.

Om man kan samordna med annan resa jag vill göra, kan reskostnaderna sänkas rejält.

Hur betalar man?

Betalning görs:swish_qr Jf (fr FEFT.se)

 • med Swish till 070 3580306
 • till min, Jeff Forssell,  bankkonto
  • Swedbank konto:    8420-2 964 808 563-8   eller
  • Nordea konto:   3480 00 01234   (första fyra siffror räknas som clearing nummer). (Det är inte en påhittad nummer!)
 • en PayPal räkning om det passar dig bättre, men jag förlorar lite på det. De kostnader får du inte tillbaka vid återbetalning.

Mitt Moms/VAT nr:  SE450611951201
EORI-nummer  SE4506119512
org nr: 450611-9512
Registrerat 2010-06-08 godkänd för F-skatt med villkor (FA-skatt)

Reklamation, Garanti

Vill du ha ett ”pengarna åter, om inte nöjd” garanti? Vi kan i så fall prova komma överens enligt nedan.

Beskriv ett tydligt mål, oftast ett besvärande minne, som kan ha ett tydligt ”test” på om vi har nått. När vi har skrivit ner en tydlig beskrivning av hur vi skall testa, betalar du in 1600 kr (plus moms om företag).  Då gör vi behandling.  (Om det är ett mycket invecklat mål, kan det hända att jag vill att det bryts ner i delmål. Men det kommer vi överens om innan vi startar.)

Jag fortsätter tills vi når att testet klaras. (Det kan ibland gå väldigt snabbt, typ 15-45 minuter) Om du vill avbryta innan vi nått beskrivna målet, gör jag avdrag på 250 som jag skickar till Läkare utan Gränser eller Vi-Skogen och skickar resten tillbaka till dig. Om du har betalat på ett sätt som kostar för mig att ta emot (till exempel PayPal cirka 45kr) så drar jag av det också. Om du vill ha pengarna åter på annat sätt än gratis, dvs kontant eller direkt till ditt Nordea eller Swedbank bankkonto, så drar jag även av den betalningsavgiften.

Skulle jag vilja avbryta, får du hela avgiften tillbaka om du betalat till min bankkonto eller med Swish. (Om du har betalat på ett sätt som kostar för mig att ta emot (till exempel PayPal cirka 45kr) så drar jag av det.)

Skulle du tycka att risken att förlora 250 kr är för mycket, så är du nog inte tillräckligt motiverad just nu. Jag skulle inte vilja återvända till mina förväntningar som jag hade innan EFT/FasterEFT för en miljon! Välkommen åter när det känns som ett litet pris för att satsa på att vinna så mycket. Du kan hitta, helt gratis, på denna hemsidan, många uppslag på saker du kan prova själv. Många saker kan man uppnå själv! Du blir också klar över vilka saker du kanske skulle finna värda att investera i att få handledning från mig.