Verklig smärta, inte inbillning

Urologen Dr. Eric Robin, pratar i denna video om verklig fysisk smärta och hur det påverkas av kopplingar mellan kroppen och vårt tänkande och minnen.  Han och många i  sin familj led i många år av olika former av kronisk trötthet, smärta, hjärndimma.

Tyvärr finns inga undertexter än till denna.  (Och tyvärr ser jag att den är otillgänglig 2018 Nov)

Här är en nyare video på samma tema. Jag har inte hunnit jämföra de, men alldeles nyss (Mars 2015) stötte på denna nya video och tyckte jag borde lägga in det och såg att jag hade lagt upp en förut. Han pratar också om frågan om att ”ändra minnen”.

 

 

Du kan räkna med att jag accepterar att det du känner är verklig. Ju öppnare du är till att bli medveten om hur du gör när du känner smärta/trötthet mm, ju mer öppnas möjligheter att ändra ditt tillstånd. Boka en session!