Flygfobi

Intrycket man får av medierna är att hemska flygolyckor händer ”hela tiden”. Så det är inte så konstigt att många människor känner sig rädd för att använda flyg, trots att de skulle kunna åka till fantastiska ställen för semester, möten, konserter, träffa släkt och vänner.

Bra saker att komma ihåg

Det är cirka 30.000 kommersiella flygningar varje dag. De flesta veckor (=210.000 flygningar) är det ingen som kraschar! 

(syns bäst i helskärm (Full screen) som man får genom att klicka i nedre högra hörnet av videospelaren)

Känns det pirrigt ändå?

Många saker förstår man på en logisk nivå, men …..

Man kan ändå springs upp sista trapporna från källaren, som om det var ett spöke i hälarna!

Hur skall man göra då? Det är precis dessa problem som FasterEFT är ämnat att hjälpa dig för kontroll över. Din rädsla är en fungerande skapelse som du gör, och du har överlevt hittills! Den försöker hålla dig säker. Vi har olika protokoll för att se strukturen i hur du skapar denna rädsla och protokoll för att bryta kopplingen mellan dina tankar och oönskade känslomässiga reaktioner.

Boka en session!

bokningsformuläret

Testa om fobin är borta!

Jag tänkte lägga in länkar till några video som skulle kunna aktivera en flygfobi om du har en (kvar).  Men jag har inte gjort det än. (Och helst skall du tänka på vad tråkig en tidning som speglar verklighet, som skulle ha artiklar om alla 30000 flygningar varje dag, med intervyuer med massor av passagerare på dessa!  😆