Graviditetsproblem

Havandeskap inrymmer många utmaningar för blivande mamman!
Som far till 5 barn, vet jag att det inte bara modern som kan känna stress och oro inför graviditet och förlossning och förändringar i familjen.

Att bli gravid!

Inte för att jag tycker att alla borde ha ”biologiskt egna” barn, men många vill det. Trots idoga försök kan det ibland inte lyckas.

Det är ganska vanligt att människor i en sådan situation adopterar barn. Det är inte alls ovanligt att efter att adoptera, har de plötsligt fått barn på vanligt sätt. Det gör att jag känner som mycket av stress och tryck att vi får inte barn eller bli gravid  kan vara en komplicerande faktor som hindrar befruktning. Så det kan vara idé att, innan man vänder sig till konstbefruktning, adoption eller annat, kolla om någon stress minskande teknik som FasterEFT som lösa upp knutarna där.

Graviditetsillamående, ”morning sickness”, gravidillamåendet

Detta är mycket vanligt. Även konventionella sidor som 1177 trycker på att stress kan vara bidragande och att akupunktur är ett sätt som kan hjälpa.

FasterEFT är helt inriktad på stress minskning och att det kan påverka kroppsliga symtom som detta.

(läkartidning om olämplig medicinering för graviditetsillamående)

Oro inför förlossning

Det är mycket som händer, och mycket som är på spel. man vill inte göra fel.

För en förstföderska så kan alla ställningstagande vara ganska överväldigande och stressande. Så ni vet nog att jag kommer att föreslå prova FasterEFT!

Om någon har fött förut och har haft komplikationer kan oron kanske vara ännu större än för en förstföderska. Oro som leder till åtgärder som gör att man blir bättre förberedd och därmed lugnare är bra. Oro som däremot bara ”går runt” och nötter in rädsla hjälper inte alls, det gör båda nuet och det som kommer värre. Om du har oro som bara går runt, hitta sätt att bryta stressande tankar.

Postpartum depression

När förlossningen är klar är det många mödrar som kan råka in i depression. Sjukhus miljön kan innebär ibland att nyttiga kontakt mellan mor och barn kan bli störd och modern inte får glädjen att infinna sig. Andringar i familje situationen, inte minst mellan modern och partnern kan också vara stressande.

FasterEFT har många ingångar för att bryta destruktiva tankemönster.

Kontakta mig i formen nedan så vi kan hjälpas åt!

  Ditt namn (obligatoriskt)

  Din e-post (obligatoriskt) (Om du inte har email skriv ditt telefon nummer följt av @tfn.se som här: 070-23456789@tfn.se)

  Vad vill du ha hjälp med?:

  Hur vill du få hjälp? Personligt möte;Zoom, Skype osv;Annan Internet ljud(bild) Tjänst;Telefon;mail svar; (personligt möte, enklast i Härnösand)
  Ditt/dina telefonnummer:

  Ditt meddelande

  Hur skulle vi kunna testa att du blivit hjälpt? (t.ex. titta på en film där någon håller en stor orm)

  Om jag får inte tag direkt på dig, skulle jag vilja ha kontaktsätt, helst mobiltelefon, till någon närstående. Ange här kontaktens namn, forhållande (syskon, granne, sambo osv), (mobil)telefonnummer!

  <=Bocka! för att bekräfta: Jag har läst och accepterat det som står på friskrivningssidan (Bl a att Jeff Forssell är inte läkare/psykolog och att du skall rådgöra med läkare/psykolog innan du ändrar en medicinsk behandling). Du måste också tillåta att jag får ange ditt namn, email och antal handledningstimmar i en log som går till min tränare som en del av min certifiering. Du måste acceptera dessa (genom att sätta bock) innan du kan skicka!

  Kolla att du har fått en bekräftelse, typ: "Tack för ...." annars har inte formuläret tagits emot. Antingen är ett obligatorisk fält inte ifyllt eller så har du inte bockat för friskrivningen. Fixa och prova igen! Fortsätter problemen kan du prova att ringa eller SMSa +46 70 35 80 306.