Lär dig att hantera fobi

Metoden FasterEFT hindrar att kroppens stressreaktioner kommer igång och låter dig bli fri dina fobier utan att ”tvinga sig”.

Lär dig att hantera fobi

Metoden FasterEFT hindrar att kroppens stressreaktioner kommer igång och låter dig bli fri dina fobier utan att ”tvinga sig”.

FasterEFT

Metoden, TFT som FasterEFT utvecklades ur,  skapades av en psykolog som hade en patient med svår vattenfobi. När patienten, efter 18 månader utan egentlig framgång, kom en dag och berättade att hon fick magont när hon tänkte på hans pool, provade han att knacka på en ”akupressure” tryckpunkt för magen som han hade lärt sig för magen. Båda blev förvånade när fobin försvann samtidigt som ont i magen! Psykologen fann att det fungerade även för andra fobi-patienter. Det visade sig även att andra kroniska krämpor kunde samtidigt släppa.

Bild från video om höjd fobi

Få Video av fobi handledning

Första gången jag såg FasterEFT live var i Holland 2011. Robert Smith hjälpte en kvinna snabbt bli av med sin hojd fobi. Du kan få en länk till denna video när du anmäler dig till nyhetsbrevet i botten av denna sida.

Din blivande handledare: Jeff Forssell

Jag vill gärna att du också, liksom jag, skall känna befrielse från olika beteenden / program som gör livet mer komplicerat än det behöver vara. Den blandning av enkla metoder som jag utbildat mig i, brukar vara snabb och kraftfull mot alla stress påverkade problem, som fobier. Jag är inte läkare, psykolog. Även om du skulle känna snabb förbättring, skall du inte ändra ev. medicinering eller behandling utan att rådfråga med läkare eller psykolog (Men kolla gärna med andra experter om den första inte vill trappa ner).

Jag bor i Härnösand och jag jobbar gärna varsomhelst (Svenska, English, Kiswahili, ev Español) med dig genom nätet. (Och ändå heller på plats!)

Vill du läsa mer (förmodligen mer än du orkar läsa!undecidedlaughing) om mig så finns det en helsida som öppnas i ny flik

Undermedvetna program gör ditt liv enklare

95 % av vårt liv styrs av undermedvetna program som körs igång när vi känner igen någonting.

Man behöver inte ens se det medvetet, det kan vara att du ser en röd trafiksignal, och du börjar bromsa, trots att du medvetet tänker, i stället, på något helt annat. 

?

Vissa undermedvetna program gör livet svårare

Det händer saker som är riktigt skrämmande (inte minst när vi är små och sårbara). Dessa minnen kan knytas till undermedvetna program som gör dig jätterädd om något som liknar det gamla syns eller hörs.

A

Man behöver inte gräva åratal i din historia.

Även om saker började för länge sedan, räcker det med att titta på HUR du vet NU att du har problemet.

Och man kan kolla nu HUR det ändras av enkla åtgärder i NUet.

/

Inget tvång att "konfrontera" det skrämmande

Vissa behandlingar för fobi kräver att man möter det skrämmande många gånger, och stegvis minskar oron. De metoder kan fungera, men att snabbare gå fram utan tvånget, låter väl lockande?

>

Ditt liv kommer bli enklare

Att leva varje dag med en fobi är inte så enkelt. Oavsett vilken fobi det är du har, så kan den närsomhelst dyka upp i det vardagliga livet.

Skönt att kunna reagera medÅh, en sån.