Bli av med din fobi! 

Många människor hindras i sitt liv av en okontrollerbar rädsla som kommer fram i vissa situationer: flyga, ormar, möss, spindlar, tala inför folk, höjder, instängda utrymmen, tandläkarstolen, sprutor är vanliga typer där man lätt kan tänka sig situationer där de skulle kunna uppstått. Ibland kan folk ha panik som är svårare att gissa hur de har kommit, som ”blanka svarta skor” eller ”lysrör”. Många som haft en rädsla som gripit tag i de, i många år, även om de inte vetat var det kom ifrån, har blivit snabbt fria med FasterEFT. 

Jag har haft stor användning för mig själv och min familj för olika problem som smärta, stelhet, stress med hjälp av en enkel metod. Man behöver inte ”tvinga sig” att göra det man varit rädd för. Metoden hindrar att kroppens stressreaktioner kommer igång. Det tar bort den känslomässiga laddningen som brukat göra problemet ”verklig” för dig. Att släppa det kan ge båda psykiska och kroppsliga förbättringar. 

Metoden, TFT som FasterEFT utvecklades ur,  påbörjades av en psykolog som hade en patient med svår vattenfobi. När patienten, efter 18 månader utan egentlig framgång, kom en dag och berättade att hon fick magont när hon tänkte på hans pool, provade han att knacka på en ”akupressure” tryckpunkt för magen som han hade lärt sig på en kurs. Båda blev förvånade när fobin försvann, samtidigt som ont i magen! Psykologen fann att det fungerade även för andra fobi-patienter. Det visade sig även att andra fobi patienter kunde räddas med samma enkla metod. Sedan vidareutvecklades metoden för att hjälpa andra tillstånd.   TFT sedan förenklades av Gary Craig till EFT. Robert Smith lärde sig EFT och kombinerade med andra metoder, främst NLP, och skapade FasterEFT, där EFT skall tolkas som Emotionally Focused Transformation (så snabbare känslomässigt inriktad utveckling

I början av 2011 började jag satsa på FasterEFT. Men det är svårt att veta om videos man ser fångar sanningen. När jag såg att Robert skulle komma till Den Haag i Holland i April 2011 bestämde jag mig för att se om det verkligen fungerade. Efter en presentation av metoden gör han sessioner, ”knackningar” på deltagare som vill prova. Jag såg Robert Smith göra en sådan behandling ”live”.

Jag har en film ifrån det höjdfobi fallet. Just denna film finns inte ”publikt” på YouTube. Men om du är fobi-intresserad och anmäler dig i slutet av denna sida, kan du få en länk till den videon.

Direkt efter den fobi sessionen (i videon) hade vi rast. Då funderade vi på om vi kunde prova om det var verkligen borta. Vi fanns på 3:e våningen och det fanns en utvändig brandutgång. Plattformen var ett metallgaller som var mest öppningar, så man ser mest igenom det när man tittar ner. Hon gick ut utan tvekan och lutade sig över relingen! Skrattade. 

Bild från video om höjd fobi

Få Video av fobi handledning

Första gången jag såg FasterEFT live var i Holland 2011. Robert Smith hjälpte en kvinna snabbt bli av med sin hojd fobi. Du kan få en länk till denna video när du anmäler dig till nyhetsbrevet i botten av denna sida.

En annan video om fobi (spindel, i detta fall) med Robert: http://www.youtube.com/watch?v=xqBNLX8C958

Om du vill se en annan,  kort, video om spindelfobi och (vanlig) EFT, se: http://www.youtube.com/watch?v=hSLpx8ycRWQ& .

Har är en video med en kvinna som nyss var ormfobic som håller i en STOR och tycker den är ”quite pretty”: http://youtu.be/9hd3kWbbq78

En annan video med en ormrädd: https://youtu.be/U1giWuE8Xtc

I och med att fobi handlar om rädsla, kan man tänka sig att man måste tvinga sig genom att utsättas för ”svettiga situationer”. Men det behöver det inte alls vara. I detta fall är det kanske det, men bara för att hon börjar skratta så mycket att hon svettas! Svårt att inte skratta med. Hon är jätterädd att råka ut för bitar av äggskal i maten.

Jag har använt EFT/FasterEFT framgångsrikt många gånger,  men först oktober 2011 på just fobi. Det var oerhört slående hur snabbt och djupt det verkade. Om du och jag kan komma överensom ett tydligt sätt att prova om din fobi har minskat, så kan jag erbjuda pengarna åter om det inte lyckas.

Om inte du vill ha kvar din fobi, kontakta mig med kontaktformuläret nedan eller  mobil  070-35 80 306   eller Skype:  jeff_forssell
Förutom på plats, kan metoden handledas genom Internet video, med t.ex. Zoom, Skype eller FaceBook Messenger, eller även per telefon. Om du inte vill behandlas av mig, kan jag ändå ge dig länkar till material så du kan prova själv eller kontakta en annan certifierad  behandlare.

Hör av dig!