Detta är vad några som upplevt handledning hos mig har sagt/skrivit

man, kanske 50+, problem ryggont:

En Hemglas chaufför var första främlingen som jag ”knackade” på med rudimentära EFT kunskaper. Jag såg när han klev ur hytten att han verkade ha väldigt ont. När de andra glaskunderna hade gått, sade jag att det verkade som om han hade ont. Han sade att han visste inte om han kunde fortsätta dagens tur, han hade så ont i ryggen. Jag frågade om han var villig att prova en ”konstig” sak jag hade lärt mig. ”Just nu provar jag vad som helst!”  Så vi ställde oss mellan lastbilen och huset och jag knakade en traditionell EFT runda inklusive ögon rullning, nynnande. Det var kanske bara en runda, möjligen två. Jag frågade hur det kändes. Han vred försiktigt på sig och tittade förvånat på mig. ”Är du nån slags trollkarl?!” Det var mycket bättre. Han fortsatte sin tur. Jag kunde höra Hemglas trudelutten i flera timmar på avstånd.

Man 48. problem ”få tillbaka livskvalitén”

Efter behandlingen: ”Lättare att skratta åt problemen under behandling. (positivt)”

Kvinna 25. problem ”komma ur depression, koncentrera mig på skolarbete ..”

Efter behandlingen: ”Det fick en att känna sig avslappnad. Det känns som om jag valde att se saker i ett annat perspektiv tack vara denna behandling. Tack för att det känns som det hjälpte.”

Kvinna 24, Problem: ”skolan kan kännas tung => ångest! Mitt mål är att avsluta utbildning”:

Efter behandlingen: ”Kändes bra. Till en början kändes det jobbigt att prata om det som är jobbigt men efter knackningen  kändes det bättre. Jag började t.o.m. skratta vid vissa tillfällen under knackningen. Upplevelsen var givande. TACK!!!”

Tobias, man  23 år, problem: ”Underliggande depression och ständig kamp emot psykisk ohälsa.”

Helt ärligt så är det i princip omöjligt för mig att få fram någon negativ känsla när jag tänker på momentet vi jobbade med.

Jag hade ju läst om EFT och kollat på videos innan våran session men aldrig provat på mig själv just för att jag var rädd att det inte skulle fungera, haha! Nu har jag ju det däremot bevisat för mig själv att det faktiskt fungerar och det är ju så himla enkelt… Det är verkligen larvigt enkelt! Det Jeff gör är att visa hur och vart man ska knacka samtidigt som han siktar in sig på en känsla i ens kropp, (f.ö någonting jag tycker han var väldigt duktig på då jag inte lyckades själv, komma åt den jobbiga känslan dvs) och säger några magiska fraser.

Jag vet inte hur eller varför det fungerar, jag tror jag ska strunta i att gräva i just varför ändå. Jag är mer än nöjd över att ha kommit i kontakt med Jeff då jag seriöst fått ner min ångest på ett moment som inte 1 års terapi kunnat ens röra på.

Tack Jeff!

Rade, man 30 år, problem: ”medelsvår depression och ihållande ångest”

Hej! Angående ett minne som vi jobbade med under sessionen, så försökte jag tänka tillbaka att jag var väldigt arg och ledsen av det minnet och efter vi knackade några gånger så kunde jag tänka tillbaka till just den bilden jag hade och jag kände bara en lättnad när jag tänkte tillbaka. Så visst hjälpte det.

Kvinna, 26? år, problem: ”Fibromyalgi och kronisk trötthetssyndrom (CFS) sedan 5 år” Efter första 2h session gick SUDS från 8 till 2

Det kändes som att jag fick lätta upp lite på allvarligheten som jag går och bär på 😉
 Efteråt kände jag mig lättare inombords och tankar om att livet inte behöver vara så komplicerat dök upp. Det var skönt att få skratta åt eländet och förstå att det är dax att släppa fokus på smärta!
Känner att jag har mycket mer att arbeta på, bl.a. sömnproblem som känns kopplat till  kontrollbehov/svårt att slappna av.
Woman,   2014-May-4, 7 days after session
I met Jeff on the way to the unforgettable experience we where part of, the Level 1 FEFT in Budapest. After we got our certificates, I had the opportunity to work with him. He was a great Practitioner. I remember I had worked with him on my back pain and he was able to connect ”words + feelings” that I couldn’t do by myself. The day after I had ab-reactions.The muscles from my whole body aching. But then I realized what was happening, in order to reach the healing process, I had released the heavy stuff I was carrying with me for years. Jeff is wise and motivational person, with great abilities to flip memories. I thanks Jeff for the session and mostly for sharing his knowledge with me. Keep up the good work my dear! Peace, Angelica S Donabela
Kvinna, 33 år, direkt efter session
Fascinerad av hur mycket känslan kan ändras
Kvinna, 34 år, direkt efter session
Jag känner mig mer harmonisk och mer trygg i mig själv.
Häftigt, det känns som att jag har släppt det jobbiga Trollhättan-minnet. Jag känner mig arg i stället för sorgsen när det gäller relationen till min man. Skönt att veta att jag kan omskapa minnen.
Joachim Eriksson skrev en recension på Tupo Media  FaceBook sida— 5 star    2016

Jag har jobbat med Jeff vid flera tillfällen och har också sett hur han har utvecklats inom EFT-världen genom åren. Det jag gillar med Jeff är hans kombination av emotionell känslighet och vetenskapliga förnuft, något som verkligen krävs i en branch där man hjälper människor att må bättre och utvecklas. Jag känner absolut ingen tvekan att Jeffs kunskaper i dessa tekniker borde kunna göra stor nytta i de problem som är vanliga i företagsvärlden. I dagen samhälle behövs han verkligen!
Joachim Eriksson
Corporate Health & Wellness Consultant