Kontakt om handledning

Om du vill ha en handledning, kan du lämpligen fylla i nedanstående formulär. Det skickas till mig som email. Det du skriver här blir inte kvar på sidan. Grattis till att du har bestämt dig att förbättra ditt liv!

  Ditt namn (obligatoriskt)

  Din e-post (obligatoriskt) (Om du inte har email skriv ditt telefon nummer följt av @tfn.se som här: 070-23456789@tfn.se)

  Vad vill du ha hjälp med?:

  Hur vill du få hjälp? Personligt möte;Skype;Annan Internet ljud(bild) Tjänst;Telefon;mail svar; (personligt möte, enklast i Härnösand)
  Ditt/dina telefonnummer:

  Ditt meddelande

  Hur skulle vi kunna testa att du blivit hjälpt? (t.ex. titta på en film där någon håller en stor orm)

  Om jag får inte tag direkt på dig, skulle jag vilja ha kontaktsätt, helst mobiltelefon, till någon närstående. Ange här kontaktens namn, forhållande (syskon, granne, sambo osv), (mobil)telefonnummer!

  <=Bocka! för att bekräfta: Jag har läst och accepterat det som står på friskrivningssidan (Bl a att Jeff Forssell är inte läkare/psykolog och att du skall rådgöra med läkare/psykolog innan du ändrar en medicinsk behandling). Du måste också tillåta att jag får ange ditt namn, email och antal handledningstimmar i en log som går till min tränare som en del av min certifiering. Du måste acceptera dessa (genom att sätta bock) innan du kan skicka!

  Kolla att du har fått en bekräftelse, typ: "Tack för ...." annars har inte formuläret tagits emot. Antingen är ett obligatorisk fält inte ifyllt eller så har du inte bockat för friskrivningen. Fixa och prova igen! Fortsätter problemen kan du prova att ringa eller SMSa +46 70 35 80 306.