Video

FasterEFTs skapare, Robert Smith, har en YouTube kanal med över 1000 video:  FasterEFT YouTube video (f.d. HealingMagic)   Om man går till kanalen på Youtube, kan man söka video om FasterEFT genom att klicka på Sök Förstoringssglaset som visas med gröna pilen i bilden nedan.

Klick i översta sök fält Välj rätt Sök fält!

Känner du dig osäker på Engelska?

Det finns inte mycket på svenska i video form nu. Men det finns möjligheter inom YouTube att texta video till olika språk. Och om det finns textning på något språk kan man begära att Youtube gör en automatisk översättning. Kvalitén på auto-översättning varierar starkt, men ibland är riktigt hyggligt.  Jag har gjort videon nedan (på engelska, men jag har också gjort svenska undertexter och en engelsk YouTube ikonerundertext till den) om hur du kan använda CC, undertexter, i YouTube . I bilden i högerkanten syns YouTube ikonerna (okt 2016, de kan ändras då och då) Knapp 1 (eller eller [CC] knappen) sätter igång undertexter. Knapp 2 kan göra rätt många inställningar, framförallt välja språk, men även begära autoöversättning från vald undertext, men även påverka uppspelningshastighet, utseende av undertexter, mm. Knapp 3 öppnar videon i YouTubes hemsida. Man kan ibland få mera alternativ än när det är inbäddad i en annan sida. Knapp 4 maximerar (förstorar videon så det fyller skärmen. Du kan återgå till mindre med [Esc] eller ny klick på samma ställe, längst ner till höger i videospelaren.) Om du har svårt att göra inställningar under knapp 2 kan det vara bra att ”maximera” videon först med knapp 4.

Här finns en spellista som beskriver hur man kan hantera undertexter, inklusive att få auto-översättning och ändra uppspelningshastighet:

Video nedan visar hur det kan se ut med äldre versioner av YouTube:

Jag har gjort svenska texter till en del av de

Detta är video 69. där han visar grunderna:

Andra Robert Smith videos med svenska undertexter:

118.   Att göra din lista och ”psykologisk reversering”
229.  Hur lade Jesus händerna på de sjuka?
768.   Defractionation (varför kan folk knacka i månader utan resultat)
48.   Nervskador (med svår smärta) och morfinaddiction borta (även slutat röka!)
655. Om tänkandet och hur vi kan påverka det och det påverkar oss.
1079. Hur jag gick ner 50kg utan bantning eller motion med FASTEREFT

Jag har börjat göra en spellista, Swedish, för videon med svenska undertexter på FasterEFT YouTube kanalen men jag vet inte om det kommer att funka automatiskt eller om du måste välja visning av undertexterna för hand.

Jag har gjort engelska undertexterna, som kan autoöversättas hyfsat.  till dessa:
337. Bidra genom att göra undertexter
401- Mitt eget ”testimony (vittnesbörd)” efter att träffat Robert i Holland April 2011

På senare träningskurser har de fått göra personliga tolkningar av ”Super Quick Tap”, en standard knackningsrunda som tar upp de flesta jobbiga känslor som folk släpar på. Här är en svenska som har satt det, på svenska, till en barnvisa: http://youtu.be/KsokSERGIjU

Om det finns någon FasterEFT video  som du sett som du vill fråga om vad det innebär på svenska hör av dig.  T.ex skicka till mig med kontaktformuläret nedan:

Kontakt form

Det du skriver här skickas till mig som ett epost. Det du skriver blir INTE kvar på denna sida.


Ditt namn (obligatoriskt)    

Din e-post (obligatoriskt)     (Om du inte har email skriv ditt telefon nummer följt av @tfn.se som här: 070-23456789@tfn.se)

Ämne:    

Ditt meddelandeVideo