Det är mer och mer skrämsel propaganda om Borelia. Ökade medeltemperaturer gör att fästing förekomsten ökar även norr om Stockholm.  Fästingar är som gjorda för att skrämma folk: fula smygande blodsugare. Tacksam om man vill göra reklam för borelia vaccin. Vaccin skyddar inte mot FÄSTINGAR, men de är bildmässigt effektiva för att skapa rädsla. Däremot har jag läst att vitlök, som jag minns det även i kapsel form, minskar risken att en fästing skall välja dig. Om du gillar vitlök (som jag!) och tycker det borde attrahera de, kontakta mig och jag skall försöka hitta studien.

Sjukdomen är, om den bryter ut, mycket svår. En frisk kropps immunförsvar brukar ta hand om de flesta bakterier, virus och cancerceller. Borelia bärs av ett spiralformat virus. Ditt immunförsvar påverkas av mycket: din näring, vacciner, och även psykiskstress. Tillverkarna av vaccin vill att vi tror att deras konstgjorda manipulationer stärker immunförsvaret, använd källkritik innan du köper vare sig begagnade bilar eller vacciner. Jag har gått från att vara hel vaccintroende och missionerande, till att nu på vetenskaplig grund rekommendera att inte ta någon vaccin innan oberoende forskning stöder det. Men, än så länge, i Sverige, är valet ditt.

Anledningen att jag skriver om det här är, att jag idag såg en ny video, om ett mycket svårt fall som trotsade medicinsk behandling, 3 års tid, 120 tabletter i veckan, mest sängliggande, återkommande anfall, mycket kostnader och egenvårdsarbetet för föräldrarna till deras 20-åriga dotter, som hjälptes med just FasterEFT.

https://youtu.be/hNFumZP-faY