.

Viktigt!

Hälsa är viktig och du måste ta del av friskrivning- / disclaimer- sidan om du skall vara på denna site.

Pris

Pris, Kostnad, Vad kostar det? Avgift, Betalning

Jag tar  600 kr/h (plus moms för företag) och rekommenderar 2 timmar som första pass. (Om du under första ½ timman känner att det inte passar dig,  får du pengarna åter.) Jag finns i Härnösand, men jobbar oftast genom Skype eller telefon (till var som helst).

Kurser, utbildning och föredrag

FasterEFT är en metod att ge dig  kontroll i ditt liv med saker som du kan tillämpa själv. Så det är i sig en form av utbildning. Några gånger per år ger jag föredrag till nedsatt arvode för ideella föreningar. Det  kan även ingå handledning och demonstration om folk intygar att de vet att jag är inte läkare och att de tar eget ansvar för sina val.

Om ett företag skulle vilja ha något till en fortbildning, vad skulle kunna ingå?

  • En presentation (ca 1-2 h) med inledningsföredrag om bakgrund till metoden.
  • Fika paus med tillfälle till att skriva på friskrivning inför övningar alternativt skriva om specialönskemål
  • En grupp handledning (för de som skrivit på friskrivning) i att använda de vanligaste metoderna  ca 1-2 h
  • En grupp där jag tar upp de specialönskemål som skrivits. Och flexibelt tar ställning till om vi skall bara prata eller ta mer konkret handledning i mindre grupp eller individuellt. Den som beställer har förstås möjlighet att påverka prioritering av ämne, deltagare och tidsåtgång.

Vad skulle det kunna kosta för t.ex 5-20 personer i beställarens utrustad lokal i Härnösand? 2000 kr förberedelse + 1000 kr/h på plats + moms
Om det skall vara någon annanstans, så tillkommer omkostnader och viss restidsersättning förstås.

Hur betalar man?

Betalning görs till min, Jeff Forssells,  Nordea konto:   3480 00 01234   (första fyra siffror räknas som clearing nummer). (Det är inte en påhittad nummer!)

Jag kan skicka dig en PayPal räkning om det passar dig bättre, men jag förlorar lite på det. De kostnader får du inte tillbaka vid återbetalning.

Mitt Moms/VAT nr:  SE450611951201
EORI-nummer  SE4506119512
org nr: 450611-9512
Registrerat 2010-06-08 godkänd för F-skatt med villkor (FA-skatt)

Reklamation, Garanti

Vill du ha ett ”pengarna åter, om inte nöjd” garanti? Vi kan i så fall prova komma överens enligt nedan.

Beskriv ett tydligt mål som kan ha ett tydligt ”test” på om vi har nått. När vi har skrivit ner en tydlig beskrivning av hur vi skall testa, betalar du in 1200 kr (plus moms om företag).  Då gör vi behandling.  (Om det är ett mycket invecklat mål, kan det hända att jag vill att det bryts ner i delmål. Men det kommer vi överens om innan vi startar.)

Jag fortsätter tills vi når att testet klaras. (Det går väldigt snabbt ibland, 15-45 minuter) Om du vill avbryta innan vi nått beskrivna målet, gör jag avdrag på 250 som jag skickar till Läkare utan Gränser och skickar resten tillbaka till dig. Om du har betalat på ett sätt som kostar för mig att ta emot (till exempel PayPal cirka 45kr) så drar jag av det också. Om du vill ha pengarna åter på annat sätt än gratis, dvs kontant eller direkt till ditt bankkonto, så drar jag även av den betalningsavgiften.

Skulle jag vilja avbryta, får du hela avgiften tillbaka om du betalat till min bankkonto. (Om du har betalat på ett sätt som kostar för mig att ta emot (till exempel PayPal cirka 45kr) så drar jag av det.)

Skulle du tycka att risken att förlora 250 kr är för mycket, så är du nog inte tillräckligt motiverad just nu. Jag skulle inte vilja återvända till mina förväntningar som jag hade innan EFT/FasterEFT för en miljon. Välkommen åter när det känns som ett litet pris för att satsa på att vinna så mycket.