nVill ditt företag / din organisation / du  ha en ändring?

Du har kanske märkt att din organisation har problem som kostar. Sjukskrivning, nedsatt arbetsförmåga på grund av smärta, samarbetssvårigheter som inte kunnat lösas med logiska lösningar, beroende av sprit, droger, dålig stämning, hopplöshet, nervositet i målgruppsinteraktioner.

Vad är stressens följder?

Stress – reaktioner kopplade till minnen som pågår i det undermedvetna (som styr 95% av våra dagliga liv!) – leder till  problemen som de nämnda ovan. Och dessa problem har stora kostnader.

Stress nedsätter immunförsvaret så folk blir lättare utslagna av allt möjligt från förkylning till cancer.

Stressen, som gör dig beredd för kortsiktiga akuta åtgärder, fly eller fäkta, sätter ner analysförmågan som är inriktad på långsiktiga konsekvenser.  (Det finns även alternativet frysa, stelna, ”spela död”, som troligen är mera att inte röra sig för att göra det svårare att upptäckas av rovdjur. I arbetssammanhang att inte dra till sig chefens uppmärksamhet genom att se ut som man gör ”som alla andra”.)

Stressen kan leda till utbrändhet

Exempel på konfliktlösning på företag: En kvinna var så arg på sin chef att hon skar hans däck två gånger! Inte så troligt att hon berättade det för honom. Det var tydligen någonting hos chefen som påminde hennes undermedvetna om något dåligt som hade hänt tidigare i sitt liv. Efter förändring av undermedvetna känsloreaktioner, blev det så bra att de gifte sig!

De metoder att omvandla känslor och bearbeta minnen, som jag tränats i, kan lösa många låsningar. Jag vill att du skall vara nöjd så jag vill gärna att vi diskuterar vad du vill uppnå, hur vi skall mäta framgång och vi sätter ihop ett paket med presentation och/eller individhandledning. Om vi hittar klara mål kan vi även sätta upp ett “pengarna åter” garanti (och en konstruktiv feedback garanti från er! Så ingen av oss förlorar!)

Mer om kostnader, även för presentationer  och hur det skulle kunna gestaltas, här.  |  Kontaktform | Andra sätt att förbättra företagshälsan (utkast) 

För Er som inte räknat ut hur mycket som stressande program (i det  undermedvetna) kostar Er:   Finns det gratis alternativ?

Du kanske inte har räknat ut hur mycket som omedvetna program, i dig och dina medarbetare som drivs av känslor och minnen, kostar än.  Då kan det locka att prova något som inte kostar. Jag började med EFT genom gratis resurser man kunde ladda ner genom Internet. Och den variant som jag använder nu, kan du komma åt genom www.FasterEFT.se och den länkar ut till över 1000 videos tillgängliga på YouTube. När jag märkte att EFT, trots sina besynnerligheter, verkligen funkar, så har jag lagt många arbetsmånader och över 100.000 kronor på kurser (inkl kursavgifter, DVDer  [och resor, whohoo 🙂 ]). Även om mitt liv inte var speciellt dåligt innan (lite knäont, BMI 25+, brännande fotsulor på morgonen), så skulle jag inte gå tillbaka för en miljon. Det värsta var, vid cirka 55 år, känslan “nu går livet utför”. Nu, vid 75 är känslan ”Vilken ny förmåga eller lärdom  idag! ”   Men jag började med “gratis grejer”, och du kanske vill “känna på vattnet” innan du dyker (ner i plånboken 🙂 )

Jag kommer att “pro bono” (gratis) ställa upp med 2h per månad för att hjälpa sprida dessa saker som jag tror kan förändra världen. Jag kommer att prioritera sammanhang där jag kan nå många på en gång, som i samband med en föreningsträff, men vill att även individer som ”pro bono” köar skall vara välkomna på “min del” av mötet. Så om du skriver upp dig som individ, men jag har en grupp presentation, kommer jag att försöka  kontakta dig så du kan vara med. Och om det är en månad jag inte har en “pro bono” grupp, så kan en indiv få en individuell pro bono handledning.    Kontakt om handledning  (skriv ”pro bono” i meddelandet)