Beroende, narkomani

Robert Smith har haft ett mångårigt (sedan 2010?) samarbete med ett center för rehabilitering av narkomaner. Det heter Habilitat och ligger på Hawaii. Habilitat och FasterEFT delar uppfattningen att beroenden (av droger, sprit, osv) inte är en sjukdom och man är inte dömd att alltid var utom kontroll om man kommer i kontakt med de. Det finns många videor numera med anknytning till Habilitat och FasterEFT. Den här, från 2015,  har jag gjort svenska undertitlar till, dessa borde visas automatiskt. Men YouTube ändrar sina rutiner ofta. Om inte undertexter visas, klick på [CC] knappen i spelaren. Om inte Svenska undertexter visas, klick på kugghjul knappen och, i mellersta dropdown listan, välj Svenska.

 

Jag träffade Laura Workley i Los Angeles Juli 2012 vi ”Heal your body” seminar som Robert Smith hade tillsammans med Dr. Eric Robins. Hon var lågmäld och trevlig och hade nyligen varit en a deltagarna i FasterEFT insatsen på Habilitat- en väldigt framgångsrik Drog rehabiliterings anläggning på Hawaii.

Hon har tydligen fortsatt tillämpa lärdomarna därifrån:

I went to work with Joseph for 2 1/2 days and tapped for about 11 hours. We cleaned up painful memories, and used the Faster EFT protocol. The results were amazing!

Zanex dagligen från 18 årsålder till FEFT vid ålder 28.

 

 

Nyckelord: Droger hasch cannabis sprit alkohol Tobak OCD PSTD