När vanliga vården inte räcker

När man driver ett företag eller en organisation, så kan man bli väldigt medvetna om hur mycket det kostar när medarbetarna inte mår bra. Man kan ju vända sig till den offentliga vården och de är väldigt duktiga på att behandla väldigt tydliga symtom som mekaniska skador eller akuta förgiftningar och såna saker. Där har man redan betalat en hel del genom skattsedeln, så det är klart att du försöker få värde tillbaka där.

Ofta när det gäller kroniska besvär, så kan de ofta inte ”hitta felet” och de erbjuder ofta bara symtom dämpning: smärtlindring, ångestdämpning. Ibland hittar de ”felet” men behandlingen inte visar sig hjälpa så mycket  eller de säger ”Du får leva med detta.” Det betyder att du som företagsledaren för ”leva med” kostnaderna när dina medarbetare har återkommande, eller ständiga, problem.

Har du kommit hit så har du nog märkt att du kanske behöver något alternativ till den vanliga sätt att lösa Företagshälsan. jag vet att du har mycket att göra och dagen är kort så jag ska försöka göra en väldigt kort beskrivning av vad jag erbjuder. Jag har, i för sig, många verktyg i min hälsa verktygslåda men verktyget som jag använder mest är ett sätt att ändra på starka känslor. Starka känslor kan leda till många skilda symtom, dels hur man mår psykisk, men även hur man mår kroppsligen. Med tanke på att 95% av det vi gör under dagen sköts av automatiska program i det undermedvetna, så kommer man man inte så långt med t ex ”Rökning är skadlig. Sluta!”, när det finns känslor och minnen under ytan som drar igång dessa program. 

Det jag erbjuder är inte KBT, psykoterapi, psykoanalys och man behöver inte gräva i det förflutna, även om mycket börjar där. Man kan även få hjälp att släppa gamla jobbiga känslor och minnen utan att berätta vad det handlar om!  Jag är inte läkare, psykolog (se friskrivningssidan). I mitt tidigare liv var jag Fysiker, matematiker och lärare. Jag har skaffat en certifiering i en metod som förenklar och inriktar det bästa ur  NLP och EFT just för att, genom att frigöra det undermedvetna, gör livet enklare, roligare, skönare och mer produktivt för mig själv och andra

Båda grupputbildning och individhandledning kan göras även online, med till exempel Zoom. En fördel i dessa tider.  Även om jag ser fram emot att träffas IRL!

Låt oss samtala om vad din organisation behöver och se om vi kan sätta ihop något som känns fruktbart!  Fyll i så mycket eller lite du vill i kontaktformuläret nedan.

Hur skall jag ge dig det du vill ha?

Om du hinner: Vilka saker kan vara mest intressanta för dig? Då kan jag veta vad som kan vara bra att förbereda.

6 + 6 =